Patelnia Do Pizzy Pepperoni White

Patelnia Do Pizzy Pepperoni White
Przepis Pepperoni White Pizza patelnia może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 40g białka, oraz 32G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz parmezan, kurczak, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Patelnia Do Pizzy Pepperoni, Pastan do pizzy Pepperoni na patelni, oraz Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy.

Instrukcje

1
Rezerwa 14 plastrów pepperoni. Grubo posiekać Pozostałe pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
2
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj cebulę, czosnek i oregano i gotować przez 5 minut lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Wymieszać zupę, mleko, parmezan, 1 szklanka sera mozzarella i czarny pieprz na patelni i podgrzać do wrzenia. Wymieszać z kurczakiem, posiekanym pepperoni, rotini i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
RotiniRotini
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Całkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W KostkęCałkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Posypać pozostałym serem mozzarella. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować, aż mieszanina będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
6
Posypać serem. Wierzch z plasterkami reserved pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PepperoniPlastry Pepperoni
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
7
W razie potrzeby posypać dodatkowym posiekanym pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn