Pat Bing Soo (koreański ogolony lód)

Pat Bing Soo (koreański ogolony lód)
Pat Bing Soo (koreański lód ogolony) może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dodatków. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 460 kalorii, 7 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 7,3 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. 20 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup banana, wiśnię maraschino, koktajl owocowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 63%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pat Bing Soo (koreański lód ogolony), Bing Cherry Ice Cream i Bing Cherry Ice Cream Sauce.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Dodaj 1/3 szklanki pokruszonego lodu do dużej metalowej miski i dodaj syrop cukrowy. Następnie odcedź sok z koktajlu owocowego i wsyp do miski owoce, proszek zbożowy, a następnie dodaj pastę z czerwonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tęczowe Chrupiące Płatki ZbożoweTęczowe Chrupiące Płatki Zbożowe
1 Szklanka Tęczowych Płatków Zbożowych1 Szklanka Tęczowych Płatków Zbożowych
Tęczowe Chrupiące Płatki ZbożoweTęczowe Chrupiące Płatki Zbożowe
1 15-uncjowa Puszka Koktajlu Owocowego1 15-uncjowa Puszka Koktajlu Owocowego
3 Szklanki Pokruszonego Lodu3 Szklanki Pokruszonego Lodu
1/2 Szklanki Pokrojonego Kiwi1/2 Szklanki Pokrojonego Kiwi
Proszek ZbożowyProszek Zbożowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Mieszanego Proszku Zbożowego1 Szklanka Mieszanego Proszku Zbożowego
3
Teraz dodaj kolejną warstwę pokruszonego lodu do miski. Wyrównaj lód i dodaj kiwi, wafle ryżowe mochi, truskawki i banana. Następnie dodaj gałkę lodów truskawkowych i waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszany Proszek ZbożowyMieszany Proszek Zbożowy
Pasta Z Fasoli AzjatyckiejPasta Z Fasoli Azjatyckiej
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
Azjatycka Pasta Z Czerwonej FasoliAzjatycka Pasta Z Czerwonej Fasoli
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
1/2 Szklanki Kolorowych Ciastek Ryżowych Mochi1/2 Szklanki Kolorowych Ciastek Ryżowych Mochi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
4
Na deser zalewamy mlekiem, a następnie syropem truskawkowym. Następnie dodaj bitą śmietanę, skrop gorącym syropem czekoladowo- krówkowym i posyp tęczowymi płatkami ptysiowymi. I na koniec dodajesz wisienkę na wierzchu!
Składniki, których będziesz potrzebować
5 łyżek Syropu Truskawkowego5 łyżek Syropu Truskawkowego
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
5
Dodaj równe części cukru i wody do małego rondla na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Podgrzewaj, aż cukier się rozpuści, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
7
Zdjąć z ognia i ostudzić.

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Koreańskie bardzo dobrze komponuje się z Rieslingiem, Gewurztraminerem i Chenin Blanc. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy oczywiście od kuchni i potrawy, ale te kwaśne białe wina można łączyć z wieloma tradycyjnymi potrawami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest mieszanka win Westport Winery „Ancient Mariner” Riesling & Pear (Benefits Coastal Animal Rescue and Adoption). Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Mieszanka wina Westport Winery „Ancient Mariner” Riesling i gruszki (zaleca ratowanie zwierząt przybrzeżnych i adopcję)
Mieszanka wina Westport Winery „Ancient Mariner” Riesling i gruszki (zaleca ratowanie zwierząt przybrzeżnych i adopcję)
Wypróbuj delikatną mieszankę gruszki i rieslinga, która pachnie miodem i słońcem. Jakakolwiek podróż odkrywcza inspiruje Twoje codzienne życie, pamiętaj Szron Starożytnego Marynarza. Ofiaruj zbawienie. Korzyści: Ratowanie i adopcja zwierząt przybrzeżnych (CARA).
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn