Pasztety z kurczaka z salsą Clementine mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 74g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 5,23 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oz. połówki piersi kurczaka, klementynki, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć klementynki można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pasztety z kurczaka z salsą Clementine, Pasztety Z Kurczaka Z Salsą Clementine, oraz Marynowane szaszłyki z kurczaka z salsą Clementine dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.