Pasztet Z Łososia Wędzonego
Jeśli 51 centów za porcję spada w budżecie, pasztet z wędzonego łososia może być świetnym pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cytrynowo-pieprzową, Koper, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasztet Z Łososia Wędzonego, Pasztet Z Łososia Wędzonego I Koperku, oraz Poważnie Skandynawskie: Wędzony Łosoś Z Paté Z Palmy Kokosowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2-miska kubkowa z folią. W średniej misce, ubić wszystkie składniki z wyjątkiem pietruszki i chleba z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Łyżka do wyłożonej miski; naciśnij gumową szpatułką. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Aby zdemontować, umieść 8-calowy talerz do góry nogami na misce, a następnie obróć talerz i miskę; Usuń miskę i plastikową folię.
Natkę pietruszki posypać wierzchem pasztetu i na brzegach talerza.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.