Pasztet wiejski (Pâté De Campagne) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ziele angielskie, masło, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pasztet Z Szynki Wiejskiej, Pasztet Wiejski Banh Mi, oraz Francuski Pasztet Wiejski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ustaw stojak w najniższej pozycji i rozgrzej do 177°. zagotuj
2
Koniak do zmniejszenia do 1/2 szklanki, o 1 1/2 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koniak
3
Roztopić masło w ciężkimedium patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj cebulę i podsmażyć & éuntil miękkie i półprzezroczyste butnot brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
5
Połącz mieloną wieprzowinę iw dużej misce pokrojony boczek.Używając widelca lub opuszków palców, mieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Mielona
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj podsmażoną cebulę, czosnek, 2 1/2 łyżeczki soli, tymianek, ziele angielskie, i pieprz do bowlwith mieszaniny wieprzowiny i stiruntil włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Czosnek
Pieprz
Cebula
Tymianek
Wieprzowina
Sól
7
Dodaj jajka, śmietanę i zredukowany koniak.Mieszać aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koniak
Krem
Jajko
8
Linia 9x5x3-calowa patelnia metalloaf z plastrami boczku, układając 8 plastrów na szerokość patelni i 3 plastry na każdej krótkiej stronie patelni i nakładając patelnię na wszystkie strony. Za pomocą rąk lekko i równomiernie nacisnąć połowę mięsa (około 3 1/4 szklanki) na łyżkę patelni na bakonslices. Ułóż paski szynki w jednej warstwie. Top z barwienia mieszanki mięsa.