Pasztet wiejski (pâté de Campagne)

Pasztet wiejski (pâté de Campagne)
Pasztet wiejski (Pâté De Campagne) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ziele angielskie, masło, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pasztet Z Szynki Wiejskiej, Pasztet Wiejski Banh Mi, oraz Francuski Pasztet Wiejski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak w najniższej pozycji i rozgrzej do 177°. zagotuj
2
Koniak do zmniejszenia do 1/2 szklanki, o 1 1/2 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
3
Roztopić masło w ciężkimedium patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę i podsmażyć & éuntil miękkie i półprzezroczyste butnot brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Połącz mieloną wieprzowinę iw dużej misce pokrojony boczek.Używając widelca lub opuszków palców, mieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj podsmażoną cebulę, czosnek, 2 1/2 łyżeczki soli, tymianek, ziele angielskie, i pieprz do bowlwith mieszaniny wieprzowiny i stiruntil włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
7
Dodaj jajka, śmietanę i zredukowany koniak.Mieszać aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
KremKrem
JajkoJajko
8
Linia 9x5x3-calowa patelnia metalloaf z plastrami boczku, układając 8 plastrów na szerokość patelni i 3 plastry na każdej krótkiej stronie patelni i nakładając patelnię na wszystkie strony. Za pomocą rąk lekko i równomiernie nacisnąć połowę mięsa (około 3 1/4 szklanki) na łyżkę patelni na bakonslices. Ułóż paski szynki w jednej warstwie. Top z barwienia mieszanki mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
MięsoMięso
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Złożyć plastry boczku, przykryć pasztetem. Przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Umieścić panin 13x9x2-calowy metalowy bakingpan i przenieść do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wlewanie wody do pieczenia panto się w połowie boków patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Pasztet piec do momentu włożenia termometru do środka 68°, około 2 godzin 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjmij patelnię z patelni do pieczenia i przenieś blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
14
Placeheavy patelni lub 2 do 3 heavycans na szczycie pasztetu, aby zważyć.Wyluzuj przez noc. Czy z wyprzedzeniem Canbe wykonane 4 dni do przodu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Umieść bochenek z pasztetem w większej patelni z gorącą wodą na około 3 minuty. Odwróć talerz pasztetowy; wyrzuć tłuszcz z pasty i wytrzyj do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
16
Pokroić pasztet w 1/2 cala plastry.
17
* Małe Francuskie ogórki; dostępne w sklepach ze specjalistyczną żywnością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn