Pasztet

Pasztet
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Pasztet może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka soli i pieprzu, sos worcestershire, braunschweiger wątróbka kiełbasa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Pasztet wiejski (pâté de Campagne), Pasztet Wołowy (Pasztet), oraz Pasztet (Pasztet) Maison.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj kiełbasę z wątróbki braunschweiger, ser śmietankowy, cebulę, sok z cytryny, sos Worcestershire, sól i pieprz. Uformuj w kształt kuli. Owiń folią. Schłodzić w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
WątróbkaWątróbka
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CebulaCebula
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn