Paszteciki Z Łososia

Paszteciki Z Łososia
Paszteciki z łososia to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 536 kalorii, 32G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, bułki burger, margaryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, Krople z łososia lub paszteciki z łososia, oraz Moje Paszteciki Z Łososia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem margaryny, bułek, sałaty i Dipu koperkowego. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, za pomocą heaping 1/2 cupfuls dla każdego patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
SałataSałata
RolkaRolka
KoperKoper
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W 10-calowej patelni nonstick roztopić margarynę na średnim ogniu. Gotować paszteciki w margarynie na średnim ogniu 10 do 12 minut, obracając raz, aż brązowy i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Bułki napełnij sałatą, pasztecikami z łososia i dipem koperkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
łosośłosoś
RolkaRolka
KoperKoper
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn