Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami

Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami
Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 647 kalorii, 31g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, cebulę, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszona czerwona kapusta z kiełbasą i jabłkami, Polędwiczki wieprzowe duszone w piwie z kapustą i jabłkami, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Prażonymi Jabłkami I Duszowaną Czerwoną Kapustą.

Instrukcje

1
Połącz wieprzowinę, szalotkę, czosnek, nasiona kopru włoskiego, czerwoną paprykę, sherry i dużo soli i pieprzu w dużej misce. Używając rąk, ugniataj, aby połączyć. Zerwać kawałek wielkości łyżeczki i albo kuchenka mikrofalowa na talerzu przez 15 sekund lub gotować na małej patelni, aż gotowane przez do smaku przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj więcej soli i pieprzu w razie potrzeby, a następnie kształt mięsa na 8 nawet 1-cal grube paszteciki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1
Rozgrzać masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać cebulę i jabłka i gotować, mieszając, aż lekko zwiędnie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać kapustę, ocet, cukier, kminek oraz sól i pieprz do smaku, wymieszać do połączenia i przykryć. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zmięknie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Podczas gotowania kapusty gotuj paszteciki z kiełbasą: dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki Z KiełbasąPaszteciki Z Kiełbasą
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Rozgrzać olej roślinny w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż się połysk. Gotować, obracając raz, aż dobrze rumiane z obu stron, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przenieść patelnię do piekarnika, aby gotować kiełbasę przez, O 8 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Aby podać, koperek wymieszać z kapustą i ułożyć na półmisku z pasztecikami z kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki Z KiełbasąPaszteciki Z Kiełbasą
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn