Pastrami z indyka na Pumperniklu

Pastrami z indyka na Pumperniklu
Pastrami z indyka na Pumperniklu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 881 kalorii, 126g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 7,81 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 170 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz jagody jałowca, chleb żytni, świeżo popękane ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pastrami z indyka na Pumperniklu, Omlet Pastrami z otwartą twarzą na Pumperniklu, oraz Pumpernickel Turkey Hero dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do solanki: w średnim rondlu zagotować wszystkie składniki z wyjątkiem indyka. Gotować na wolnym ogniu do rozpuszczenia cukru i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Niech ostygnie całkowicie. Dwukrotnie jeden galon ponownie zamykany worek i wypełnić solanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
3
Dodać indyka, Zamknąć worki i umieścić na płytkiej patelni w lodówce na 5 do 7 dni. (Na wypadek wycieku Sprawdź od czasu do czasu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć pierś z solanki i dobrze spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
5
Do rub: Pulse wszystkie składniki w młynku do przypraw lub robot kuchenny, aż stanie się Gruba pasta. Rozetrzyj mieszaninę na całej piersi indyka. Owinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce odpoczynku w misce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Gotować: frytki moczyć zanurzone w wodzie przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
7
Umieść stojak piekarnika, aby ustawić 4 cale poniżej brojlerów. Rozgrzejcie brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odcedzić wióry i umieścić w 2 Funt aluminium bochenek patelni. Podsmażyć chipsy przez 5 minut, wymieszać podsmażyć kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
9
Wyjąć do dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Na patelni wyposażonej w stojak do pieczenia włożyć skórkę z indyka do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Umieść stojak piekarnika używany do pieczenia frytek do środka piekarnika i pieczenia indyka powyżej frytek do palenia przez jedną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Zwiększ ciepło do 325 stopni F, jeśli konwekcja, 350 stopni F, jeśli standardowy piekarnik. Ostrożnie obrócić i kontynuować pieczenie, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F, kolejny 1 godzina 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć indyka z piekarnika. Przykryć luźno folią i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
14
Aby kanapkę: plasterki pastrami bardzo cienkie. Chleb tostowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
PastramiPastrami
15
Rozprowadzić majonez na 1 kawałku, warstwę pastrami, cebulę, pomidora i sałatę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PastramiPastrami
SałataSałata
CebulaCebula
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
PomidorPomidor
16
Na drugim kawałku tosta rozprowadzić musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TostyTosty
17
Umieścić na górze i przeciąć na pół po przekątnej. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W170 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn