Pastrami z indyka na Pumperniklu

Pastrami z indyka na Pumperniklu
Pastrami z indyka na Pumperniklu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 881 kalorii, 126g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 7,81 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 170 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz jagody jałowca, chleb żytni, świeżo popękane ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pastrami z indyka na Pumperniklu, Omlet Pastrami z otwartą twarzą na Pumperniklu, oraz Pumpernickel Turkey Hero dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do solanki: w średnim rondlu zagotować wszystkie składniki z wyjątkiem indyka. Gotować na wolnym ogniu do rozpuszczenia cukru i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Niech ostygnie całkowicie. Dwukrotnie jeden galon ponownie zamykany worek i wypełnić solanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
3
Dodać indyka, Zamknąć worki i umieścić na płytkiej patelni w lodówce na 5 do 7 dni. (Na wypadek wycieku Sprawdź od czasu do czasu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć pierś z solanki i dobrze spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
5
Do rub: Pulse wszystkie składniki w młynku do przypraw lub robot kuchenny, aż stanie się Gruba pasta. Rozetrzyj mieszaninę na całej piersi indyka. Owinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce odpoczynku w misce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Folia FoliowaFolia Foliowa
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Gotować: frytki moczyć zanurzone w wodzie przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
7
Umieść stojak piekarnika, aby ustawić 4 cale poniżej brojlerów. Rozgrzejcie brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odcedzić wióry i umieścić w 2 Funt aluminium bochenek patelni. Podsmażyć chipsy przez 5 minut, wymieszać podsmażyć kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
9
Wyjąć do dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Na patelni wyposażonej w stojak do pieczenia włożyć skórkę z indyka do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Umieść stojak piekarnika używany do pieczenia frytek do środka piekarnika i pieczenia indyka powyżej frytek do palenia przez jedną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Zwiększ ciepło do 325 stopni F, jeśli konwekcja, 350 stopni F, jeśli standardowy piekarnik. Ostrożnie obrócić i kontynuować pieczenie, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F, kolejny 1 godzina 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć indyka z piekarnika. Przykryć luźno folią i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
14
Aby kanapkę: plasterki pastrami bardzo cienkie. Chleb tostowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
PastramiPastrami
15
Rozprowadzić majonez na 1 kawałku, warstwę pastrami, cebulę, pomidora i sałatę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PastramiPastrami
SałataSałata
CebulaCebula
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
PomidorPomidor
16
Na drugim kawałku tosta rozprowadzić musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
TostyTosty
17
Umieścić na górze i przeciąć na pół po przekątnej. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W170 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn