Pastrami z indyka na Pumperniklu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 881 kalorii, 126g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 7,81 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 170 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz jagody jałowca, chleb żytni, świeżo popękane ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pastrami z indyka na Pumperniklu, Omlet Pastrami z otwartą twarzą na Pumperniklu, oraz Pumpernickel Turkey Hero dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do solanki: w średnim rondlu zagotować wszystkie składniki z wyjątkiem indyka. Gotować na wolnym ogniu do rozpuszczenia cukru i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Solanka
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Niech ostygnie całkowicie. Dwukrotnie jeden galon ponownie zamykany worek i wypełnić solanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solanka
3
Dodać indyka, Zamknąć worki i umieścić na płytkiej patelni w lodówce na 5 do 7 dni. (Na wypadek wycieku Sprawdź od czasu do czasu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wyjąć pierś z solanki i dobrze spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solanka
5
Do rub: Pulse wszystkie składniki w młynku do przypraw lub robot kuchenny, aż stanie się Gruba pasta. Rozetrzyj mieszaninę na całej piersi indyka. Owinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce odpoczynku w misce przez 24 godziny.
Gotować: frytki moczyć zanurzone w wodzie przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
Woda
7
Umieść stojak piekarnika, aby ustawić 4 cale poniżej brojlerów. Rozgrzejcie brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Odcedzić wióry i umieścić w 2 Funt aluminium bochenek patelni. Podsmażyć chipsy przez 5 minut, wymieszać podsmażyć kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
9
Wyjąć do dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Na patelni wyposażonej w stojak do pieczenia włożyć skórkę z indyka do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Umieść stojak piekarnika używany do pieczenia frytek do środka piekarnika i pieczenia indyka powyżej frytek do palenia przez jedną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Frytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Zwiększ ciepło do 325 stopni F, jeśli konwekcja, 350 stopni F, jeśli standardowy piekarnik. Ostrożnie obrócić i kontynuować pieczenie, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F, kolejny 1 godzina 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Wyjąć indyka z piekarnika. Przykryć luźno folią i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
14
Aby kanapkę: plasterki pastrami bardzo cienkie. Chleb tostowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tosty
Pastrami
15
Rozprowadzić majonez na 1 kawałku, warstwę pastrami, cebulę, pomidora i sałatę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Pastrami
Sałata
Cebula
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidor
16
Na drugim kawałku tosta rozprowadzić musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Tosty
17
Umieścić na górze i przeciąć na pół po przekątnej. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.