Pastelon

Pastelon
Pastelon jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, papryka, plantany i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pastelón de papas, Pastelón de arroz, oraz Pastelón de Espagueti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Opatrunek ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać plantany; gotować 3 min. lub do złotego z obu stron, obracając po 1-1/2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
4
Wyjąć z patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Gotować boczek, cebula i papryka w tej samej patelni 8 do 10 min. albo tylko do momentu, gdy bekon będzie chrupiący, a warzywa chrupiące-delikatne, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać mieloną wołowinę; gotować 5 do 7 min. lub do czasu zakończenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
7
Drenaż.
8
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem VELVEETA; gotować na małym ogniu 5 min. lub do momentu, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
9
Warstwa po połowie każdej z plantanów, nadzienie mięsne i VELVEETA w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia rozpylonym sprayem do gotowania. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Ser VelveetaSer Velveeta
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
10
Piec 30 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn