Pastelon
Pastelon jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, papryka, plantany i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pastelón de papas, Pastelón de arroz, oraz Pastelón de Espagueti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Opatrunek ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać plantany; gotować 3 min. lub do złotego z obu stron, obracając po 1-1/2 min.
Wyjąć z patelni; odstawić.
Gotować boczek, cebula i papryka w tej samej patelni 8 do 10 min. albo tylko do momentu, gdy bekon będzie chrupiący, a warzywa chrupiące-delikatne, często mieszając.
Dodać mieloną wołowinę; gotować 5 do 7 min. lub do czasu zakończenia, często mieszając.
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem VELVEETA; gotować na małym ogniu 5 min. lub do momentu, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana, często mieszając.
Warstwa po połowie każdej z plantanów, nadzienie mięsne i VELVEETA w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia rozpylonym sprayem do gotowania. Powtórz warstwy.
Piec 30 min. lub aż do przegrzania.