Pastel Torte

Pastel Torte
Pastelowy Torte może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis daje 9 porcji z 363 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 54 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, proszku do pieczenia, żelatyny i mąki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pastel De Nata, Pastelowe Wiatraczki, oraz Pastelowe Babeczki.

Instrukcje

1
W misce posmaruj masło i brązowy cukier. Ubijaj żółtka pojedynczo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz mąkę i proszek do pieczenia; dodaj do śmietany. Wciśnij do natłuszczonego 9 cali. kwadratowa blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 325° przez 15-20 minut lub do jasnobrązowego. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W rondelku wymieszać cukier, żelatynę i sól; wymieszać z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Odstaw na 1 minutę. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
6
Zdjąć z ognia; przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj cukierników; cukier; ubijaj wysoko, aż będzie gęsta i kremowo-biała, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
8
Dodaj proszek do pieczenia i ekstrakt. Podziel na trzy równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
EkstraktEkstrakt
9
Dodaj zielony barwnik spożywczy do jednej porcji, a czerwony barwnik spożywczy do drugiej; dobrze wymieszaj. Pozostaw trzecią porcję białą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
10
Wlej zieloną mieszankę na skórkę; schłodź przez 3 minuty. Na wierzch z białą mieszanką; schłodź przez 3 minuty. Na wierzch z różową mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Posyp kokosem. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Torte można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn