Łosoś i koperek Spread jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka łososia, skórka cytrynowa, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Łosoś wędzony z koperkiem, Pikantne hamburgery z łososia z koperkiem, oraz Ogórek Koperek Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W maszynce, puree z puszki łososia, ser śmietankowy, sok z cytryny i skórki, aż gładka, zatrzymując i skrobanie w dół boki miski pracy kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Konserwowy
Serek śmietankowy
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj wędzonego łososia i koperek; pulse tylko do połączenia, uważając, aby nie puree całkowicie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
łosoś Wędzony
Koper
3
Przenieść mieszaninę do miski, przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub do 2 dni. Gdy jest gotowy do podania, oddzielić liście endywii i łyżkę lub rurkę 1 czubatą łyżkę. rozprowadzić na szerokim końcu każdego liścia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Endive
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podawać od razu lub przykryć i schłodzić do 6 godzin.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.