Pasta Z Wołowiny Peklowanej

Pasta Z Wołowiny Peklowanej
Peklowana wołowina jest bezglutenowe przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 32 i kosztuje 41 centów za porcję. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka soli przyprawione, Koper chwastów, majonez, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć majonez, śmietana, cebula, koperek, sól przyprawione i peklowanej wołowiny. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Podawać z bajglem lub chlebem żytnim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytniChleb żytni
BajgielBajgiel
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn