Pasta Z Karczocha Piccata
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Karczoch makaron Piccatan spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 694 kalorie, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, karczochy serca, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Karczoch Piccata, Makaron Piccata Z Krewetkami, oraz Makaron Z Kurczakiem Piccata.
Instrukcje
Umieść 24 karczochy w durszlaku, naciskając tylną łyżką, aby usunąć sok z karczochów; odstawić. (Zarezerwować Pozostałe karczochy do innego użytku.)
Białka połączyć z 5 kolejnymi składnikami (białka z pieprzem), wymieszać trzepaczką. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu. Pracując z 1 karczochem na raz, pogłębiaj karczochy w mące i zanurzaj w mieszaninie białek jaja.
Dodaj 12 karczochy na patelni; gotować 3 protokół zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Usuń karczochy z patelni; umieść na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Odstawić. Powtórz procedurę z pozostałymi 12 karczochami i mieszaniną białka jaja.
Piec w 400 przez 15 minut lub do gorąca.
Podawać na gorącym makaronem i podgrzewanym sosem marinara.
Posypać natką pietruszki.