Tymczasem, ciepła 2 łyżki oleju w głębokim 12-calowej patelni na dużym ogniu, aż gorące, ale nie palenie i smażyć czosnek i płatki czerwonej papryki, mieszając, aż czosnek jest złoty, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Do filiżanki przełożyć olej z czosnkiem i czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju do patelni i gotować cebulę, mieszając, aż zmiękną i bladozłoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Dodać gotowane warzywa i pomidory i gotować, przykryte, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać masło i ser i mieszać aż do połączenia. Włożyć fettuccine do głębokiego naczynia i wymieszać z mieszaniną warzyw i olejem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
10
Add butter and cheese and stir until combined. Put fettuccine in a deep serving dish and toss with vegetable mixture and garlic oil.