Pasta mięsna babci Wistrand

Pasta mięsna babci Wistrand
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pasty mięsnej babci Wistrand. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 97 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, maczugę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Przecier z mięsa krabowego i buraków na jabłku Granny Smith, Ryż zmieszany z mięsem, warzywami, jajkiem i papryką chili, oraz Opatrunek babci.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn