Pasta e Fagioli

Pasta e Fagioli
Pastan e Fagioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz czosnek, cebula, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen, oraz Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotuj fasolę cannellini tradycyjną metodą namaczania i gotowania lub za pomocą szybkowaru, aby szybciej gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
2
Odcedzić fasolę, rezerwując trochę wody z fasoli. Puree połowę fasoli za pomocą niektórych wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Połącz puree z bulionem, pomidorami, jarmużem, cebulą, czosnkiem, tymiankiem i szałwią i zagotuj. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
JarmużJarmuż
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Dodać ugotowaną fasolę i wrócić do wrzenia, następnie dodać makaron i gotować tylko do al dente. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać z startym serem Parmigiano Reggiano do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn