Pasta e Fagioli
Pastan e Fagioli może być tylko zupa szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka czosnku, fasoli, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 95%. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), oraz Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować seler, marchew, cebula i czosnek, aż będą miękkie.
Wymieszać bulion, włoskie przyprawy i pomidory na patelni.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować przez 15 minut lub aż warzywa będą miękkie-chrupiące.
Dodać makaron i fasolę i gotować przez 5 protokół.
Połowę mieszanki bulionu umieścić w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na gładką masę.
Wlać puree mieszaniny na patelni. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina będzie gorąca.