Paski z indyka w kokosowej skorupce
Paski z indyka w kokosowej skorupce mogą być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 292 kalorie , 30 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Za 2,61 USD za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba wypróbowała ten przepis i polubiła go. Jeśli masz pod ręką musztardę, skrobię kukurydzianą, olej sezamowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 32% , to danie nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Stripsy z kurczaka w panierce kokosowej , Stripsy z kurczaka w popcornowej panierce i Stripsy rybne w orzechowej panierce .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425°. W płytkiej misce ubić białka z olejem. W innej płytkiej misce wymieszaj kokos, bułkę tartą, nasiona sezamu i sól. Zanurz indyka w mieszance jaj, a następnie w mieszance kokosa i poklepuj, aby powłoka dobrze przylegała.
Umieścić na blachach do pieczenia pokrytych sprayem kuchennym; spryskaj indyka sprayem kuchennym.
Piec 10-12 minut lub do momentu, aż indyk przestanie być różowy, obracając raz.
W międzyczasie w małym rondlu wymieszaj składniki sosu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1-2 minuty lub do momentu zgęstnienia.