Parzone Pandan Tapioca Pearl Cakes
Parzone Pandan Tapioca Pearl Cakes to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, cukier, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Pudding Perłowy Z Tapioki, Herbata mleczna z Tapioca Pearl Ice Pops, oraz Zupa Bananowa, Kokosowa I Perłowa Z Tapioki.
Instrukcje
Wrzucić kokosa i sól razem w małej misce; odstawić.
Zmiksować liście pandan z 3/4 szklanki wody w blenderze lub maszynce do żywności, aż gładka; przecedzić przez kawałek gazę. Powinieneś uzyskać około 1/2 szklanki soku pandan.
Doprowadzić 3 szklanki wody i perły tapioka do wrzenia w sosie patelni; gotować w wrzenia, aż perły są przezroczyste i miękkie, o 10 protokół. Wymieszać cukier i mąkę z tapioki do mieszaniny, aż cukier jest całkowicie rozpuszczony; dodać sok pandan i mieszać, aż masz grube ciasto.
Zdjąć z ognia i wlać do kubków foliowych.
Przynieś kilka centymetrów wody do zagotowania w dużym garnku.
Umieść kilka filiżanek na raz we wkładce do parownika i umieść nad wrzącą wodą. Na parze, aż ciasta są gotowane przez, 10 do 15 minut. Top ciasta z kokosem służyć.