Parzone Pandan Tapioca Pearl Cakes

Parzone Pandan Tapioca Pearl Cakes
Parzone Pandan Tapioca Pearl Cakes to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, cukier, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Pudding Perłowy Z Tapioki, Herbata mleczna z Tapioca Pearl Ice Pops, oraz Zupa Bananowa, Kokosowa I Perłowa Z Tapioki.

Instrukcje

1
Wrzucić kokosa i sól razem w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zmiksować liście pandan z 3/4 szklanki wody w blenderze lub maszynce do żywności, aż gładka; przecedzić przez kawałek gazę. Powinieneś uzyskać około 1/2 szklanki soku pandan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Doprowadzić 3 szklanki wody i perły tapioka do wrzenia w sosie patelni; gotować w wrzenia, aż perły są przezroczyste i miękkie, o 10 protokół. Wymieszać cukier i mąkę z tapioki do mieszaniny, aż cukier jest całkowicie rozpuszczony; dodać sok pandan i mieszać, aż masz grube ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia i wlać do kubków foliowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Przynieś kilka centymetrów wody do zagotowania w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Umieść kilka filiżanek na raz we wkładce do parownika i umieść nad wrzącą wodą. Na parze, aż ciasta są gotowane przez, 10 do 15 minut. Top ciasta z kokosem służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn