Parmezan z Loxem
Parmezan z Lox może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, crème fraîche, gałązek koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Parmezan z Loxem, Parmezan Cukinia Rund, oraz Parmezan Polenta Rounds dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. dla każdej rundy, łyżka 2 łyżeczki sera na arkuszu ungreased cookie; pat w 2-calowy Okrągły.
Rozmieść pociski w odległości 2 cali.
Piec w temperaturze 204°. przez 6 do 8 minut lub do momentu, gdy krawędzie będą jasnobrązowe. (Nie przesadzaj.) Natychmiast usunąć z arkusza cookie; umieścić na stojakach z drutu. Cool 5 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Aby podawać, każdą rundę przykrywamy loxem, około 1/4 łyżeczki crème fraîche i gałązką koperku.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.