Parmezan z Loxem

Parmezan z Loxem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać parmezan rundy z Lox spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz lox, grubo zmielony pieprz, gałązki koperku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Parmezan Rund Ziemniaczanych, Parmezan Rund Ziemniaczanych, oraz Parmezan Cukinia Rund.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. dla każdej rundy, łyżka 2 łyżeczki sera na arkuszu ungreased cookie; pat w 2-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozmieść pociski w odległości 2 cali.
3
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
4
Piec w temperaturze 204°. przez 6 do 8 minut lub do momentu, gdy krawędzie będą jasnobrązowe. (Nie przesadzaj.) Natychmiast usunąć z arkusza cookie; umieścić na stojakach z drutu. Cool 5 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Aby podawać, każdą rundę topić loxem, około 1/4 łyżeczki crme frache i gałązką koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
6
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn