Parmezan-wątróbki z kurczaka w Polencie z sałatką z soczewicy

Parmezan-wątróbki z kurczaka w Polencie z sałatką z soczewicy
Need a danie główne bezglutenowe? Parmezan-wątróbki z kurczaka w Polencie z sałatką z soczewicy może być super przepis do wypróbowania. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1013 kalorii, 59G białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pomidory, cebulę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 88%. Podobne przepisy to Sałatka Frisée z Podsmażonymi wątróbkami drobiowymi i grzankami, Ciepła sałatka z wątróbek drobiowych, wędzonej papryki i Sherry, oraz Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz soczewicę, wodę, cebulę, czosnek i 1 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i dusić, częściowo pokryte, aż soczewica są po prostu miękkie, ale nie rozpada, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić i przelać do dużej miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej wymieszać ocet, musztardę, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać 1/2 szklanki oleju powoli, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Dodaj 1/2 szklanki tego vinaigrette do sałatki z soczewicy wraz z pomidorami i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
SoczewicaSoczewica
6
W płytkim naczyniu, połączyć mąkę kukurydzianą, parmezan, a pozostałe 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Umieść jajka w innym płytkim naczyniu. Na dużej patelni nieprzywierającej podgrzej 1 łyżkę oleju i 1 łyżkę masła na umiarkowanym ogniu. Połowę wątroby zanurzyć w jajku, a następnie w mieszaninie mąki kukurydzianej; smażyć przez 2 minuty. Włączyć i gotować, aż rumiane, ale nadal różowy wewnątrz, o 2 minut dłużej. Powtórz z pozostałymi wątróbkami i pozostałą 1 łyżką każdego oleju i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Aby służyć, wrzucić zieleninę do pozostałego vinaigrette i umieścić na talerzach. Top z soczewicy i wątroby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
SoczewicaSoczewica
ZieloniZieloni
9
Rekomendacja wina: kremowe bogate wątróbki i chrupiąca sałatka wymagają cierpkiego, owocowego czerwonego wina. Beaujolais będzie idealnym akompaniamentem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn