Parmezan-wątróbki z kurczaka w Polencie z sałatką z soczewicy
Need a danie główne bezglutenowe? Parmezan-wątróbki z kurczaka w Polencie z sałatką z soczewicy może być super przepis do wypróbowania. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1013 kalorii, 59G białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pomidory, cebulę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 88%. Podobne przepisy to Sałatka Frisée z Podsmażonymi wątróbkami drobiowymi i grzankami, Ciepła sałatka z wątróbek drobiowych, wędzonej papryki i Sherry, oraz Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz soczewicę, wodę, cebulę, czosnek i 1 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i dusić, częściowo pokryte, aż soczewica są po prostu miękkie, ale nie rozpada, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić i przelać do dużej miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej wymieszać ocet, musztardę, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać 1/2 szklanki oleju powoli, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Dodaj 1/2 szklanki tego vinaigrette do sałatki z soczewicy wraz z pomidorami i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Soczewica
6
W płytkim naczyniu, połączyć mąkę kukurydzianą, parmezan, a pozostałe 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Umieść jajka w innym płytkim naczyniu. Na dużej patelni nieprzywierającej podgrzej 1 łyżkę oleju i 1 łyżkę masła na umiarkowanym ogniu. Połowę wątroby zanurzyć w jajku, a następnie w mieszaninie mąki kukurydzianej; smażyć przez 2 minuty. Włączyć i gotować, aż rumiane, ale nadal różowy wewnątrz, o 2 minut dłużej. Powtórz z pozostałymi wątróbkami i pozostałą 1 łyżką każdego oleju i masła.