Parmezan Warzywny Z Indyka
Parmezan z indyka i warzyw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.59 za porcję. Jeśli masz kotlety z indyka, bazylię, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Parmezan Warzywny, Parmezan Warzywny Tian, oraz Parmezan Saute Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Bakłażan i cukinię doprawić solą.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać bakłażan w jednej warstwie i gotować, aż rumiane, o 2 protokół na stronę.
Transfer na ręczniki papierowe.
Dodaj kolejną 1 łyżkę oliwy z oliwek, a następnie powtórz z cukinią.
Indyka doprawić solą i lekko posmarować mąką.
Podgrzać Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni, następnie dodać indyka i gotować, aż rumiane, o 2 protokół na stronę.
Rozgrzać 1 łyżkę masła na patelni.
Dodać pomidory; gdy skwierczą, dodać wino i doprowadzić do wrzenia.
Dodać 1/4 łyżeczki soli. Powrót indyka na patelnię; ułóż bakłażana, cukinię i bazylię na kotletach i łyżka pomidorów na wierzchu. Top z mozzarellą i parmezanem.
Pokrój pozostałą 1 łyżkę masła na kawałki i dodaj do patelni. Dusić, aż indyk jest gotowane przez, o 3 protokół.
Przenieść do brojlerów; gotować około 1 minuty.
Zdjęcia Antonis Achilleos