Surówka słodko-kwaśna

Surówka słodko-kwaśna
Słodko-kwaśna Coleslaw może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną musztardę, zieloną cebulę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Surówka słodko-kwaśna, Surówka Słodko-Kwaśna, oraz Sweet ' N ' Sour Coleslaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej szklanej lub plastikowej misce umieść kapustę, marchew, paprykę i cebulę. W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KapustaKapusta
MarchewMarchew
CebulaCebula
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać warzywa; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
3
Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, mieszając kilka razy, aż schłodzone i smaki są mieszane. Wymieszać przed podaniem; podawać z łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn