Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj parmezanu Portobello. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan Grzybowy Portobello, Parmezan Portobello Orzo, oraz Faszerowane pieczarki Portobello z parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko olej 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia. Zeskrobać skrzela portobellos łyżką, a następnie połówki grzybów poziomo zrobić 6 cienkich rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Dodać płatki papryki i czosnek; gotować 1 minutę. Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać pomidory i bazylia i gotować, aż czosnek jest miękki, o 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Przełożyć do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Połączyć panko, 1/2 szklanki parmezanu, 1 łyżka natki pietruszki, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Jajka i 2 łyżki zimnej wody ubić w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Umieść mąkę w trzeciej misce. Grzyby zagrzebać w mące, wytrząsając nadmiar. Zanurz w jajkach, a następnie w mieszaninie panko, naciskając, aby pokryć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Ogrzać 1/2 calowy olej arachidowy na dużej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, pieczarki smażyć na złoty kolor, około 2 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
10
W przygotowanym naczyniu do pieczenia rozłóż warstwę sosu pomidorowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
11
Dodaj usmażone grzyby, a następnie przykryj pozostałym sosem pomidorowym. Top z mozzarellą i pozostałą 1/2 szklanki parmezanu.