Czekoladowe Pawłówki z miodowymi truskawkami
Czekoladowe Pawłówki z miodowymi truskawkami to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka białek, sól, kakao, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Paweł z truskawkami i balsamicznym, Chocolate Pavlovas, oraz Czekoladowo-Malinowe Pawłówki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pavlovas, przykryj blachę do pieczenia pergaminem. Narysuj 8 (4-calowych) kółek na papierze. Przewróć papier; zabezpiecz taśmą maskującą.
Przesiać razem kakao i skrobię ziemniaczaną; odstawić.
Sól i białka umieścić w dużej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić w occie i 1 łyżeczkę wanilii.
Posypać mieszaninę kakao na powierzchni mieszaniny białka jaja; pokonać z niską prędkością tylko do włączenia, skrobanie boki miski.
Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki białka jaj w każdym narysowanym okręgu na przygotowanej blasze do pieczenia.
Rozprowadzić mieszankę białka jaj na kręgach za pomocą tylnej części łyżki; zrobić wgłębienie w środku każdego koła bezowego, aby utworzyć gniazdo.
Piec w temperaturze 275 przez 1 godzinę. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku co najmniej 12 godzin lub do całkowitego wyschnięcia. Ostrożnie usuń bezy z papieru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować truskawki, połącz jagody i pozostałe składniki w misce; delikatnie wrzuć. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę; wrzucić delikatnie przed podaniem.
Umieść 1 kółko bezowe na każdym z 8 talerzy. Top każdej porcji z 1/2 mieszanki jagodowej szklanki.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.