Parmezan Portobello
Portobello parmezan wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Mieszanka pieprzu, podstawowe marinara, portobello czapki grzybowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Parmezan Portobello, Parmezan Grzybowy Portobello, oraz Parmezan Portobello Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń brązowe skrzela z spodów grzybów portobello za pomocą łyżki; wyrzuć skrzela.
Na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania ułożyć nasadki grzybowe, spody w dół. Broil przez 5 minut.
Obrócić grzybki; posypać równomiernie czarnym pieprzem i solą. Top każdej czapce z 2 łyżki podstawowych Marinara i 1 łyżka startego parmezanu. Broil 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.