Parmezan-Pietruszka Herbatnik Płaski
Parmezan-pietruszka biszkopt płaski wymaga około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 32 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ciastek jumbo, pieprz, łyżeczka pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Pieczarki, czosnek i parmezan, Ugotuj książkę: cytrynowy placek z kurczaka z pietruszką ciasto biszkoptowe, oraz Polewa Biszkoptowa Z Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielić herbatniki na poszczególne rundy.
Wlać oliwę z oliwek na blachę do pieczenia. Zanurz obie strony każdego biszkoptu w oleju i ułóż na blasze do pieczenia. Za pomocą opuszków palców wciśnij każde ciastko do 4-calowego płaskiego koła o swobodnej formie.
Każde spłaszczone biszkopty posypać parmezanem, natką pietruszki, solą koszerną i pieprzem.
Piec w 400 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Ciasteczka rozmarynowo-czosnkowe: Pomiń parmezan i natkę pietruszki, a następnie przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami.
Herbatniki posypać równomiernie 2 łyżeczkami. posiekany świeży rozmaryn i 2 mielone ząbki czosnku.
Tylko w celach testowych użyliśmy maślanki Pillsbury Homestyle Grands! Herbatniki W Lodówce.