Parmezan kruchy z koprem włoskim i solą morską
Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sól koszerną, sól morską maldon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Koper Włoski I Rzepa Z Solą Kopru Włoskiego, Tymianek, cytryna i sól morska kruche, oraz Kruche masło z ciemną czekoladą + sól morska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło amedium Miski na niskiej prędkości,aż gładka, 1-2 protokół.
Dodaj cukier puder, pieprz i sól koszerną. Zmniejsz prędkość do średniej i beat, od czasu do czasu zeskrobując boki miski, aż będą lekkie i puszyste, 4-5 minut.
Dodać mąkę i ser. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i ubijaj mieszankę, aż ciasto się połączy.
Owinąć ciasto w plastik i spłaszczyć na prostokąt. Schłodzić do jędrności, co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: ciasto może być produkowane5 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed kontynuowaniem.
Umieść nasiona kopru włoskiego w zamykanym plastikowym worku chłodniczym. Grubo zmiażdżyć rollingpin lub dno patelni. Alternatywnie, pulsować w młynku do przypraw, aż grubo zgnieciony.
Przełożyć do małej miseczki; wymieszać z solą morską. Odstawić sól.
Ułóż stojak w środku piekarnika iwygotuj do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia z papierem do pieczenia.
Zdjąć folię z opakowania.
Rozwałkuj ciasto na lekko parzonympowierzchnia do prostokąta 10x8" o grubości około 1/4".
Pokrój w trzecie strony w poprzek, a następnie pokrój każdy trzeci w poprzek na 6 prostokątów. Arrangecookies na przygotowanej blasze do pieczenia, odstępy1 " od siebie.
Ciasteczka obficie posmarować olejem, a następnie posypać solą kopru włoskiego.
Piec, obracając blachę w połowie, aż ciasteczka będą złocisto brązowe (kawałki sera będą nieco ciemniejsze), 20-24minutes.
Ostudzić na prześcieradłach przez co najmniej 10 minut.
Podawać na ciepło lub w pokoju temperature.DO do przodu: można wykonać 2 dni. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.