Parmezan Koper Włoski Gratin
Parmezan koper włoski Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 233 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 12 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, skórkę z cytryny, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Zapiekanka Z Kopru Włoskiego, Zapiekanka Z Kopru Włoskiego, oraz Zapiekanka Z Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Usunąć łodygi z każdej Cebulki kopru włoskiego i wyrzucić.
Przetnij żarówki na pół wzdłuż przez rdzeń.
Usuń większość (ale nie wszystkie) rdzenia, przecinając klin w kształcie litery V, pozostawiając kliny nienaruszone.
Pokrój każdy kawałek na 2, 3 lub 4 kliny, w zależności od wielkości żarówki. Ułóż kliny, pokrój bok do góry, w naczyniu z tarki na tyle duże, aby trzymać je ciasno w jednej warstwie.
Na koper włożyć bulion z kurczaka i wino, następnie posypać 2 łyżeczkami soli i 3/4 łyżeczki pieprzu. Kropka z masłem pokrojonym w kostkę. Przykryć naczynie szczelnie folią aluminiową i piec przez 35 do 45 minut, aż koper włoski będzie miękki.
Wyjąć z piekarnika i podnieść temperaturę piekarnika do 425 stopni F.
W międzyczasie zrób polewę.
Połącz roztopione masło, panko, parmezan, natkę pietruszki, skórkę, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Posypać równomiernie na górze i powrócić do piekarnika.
Piec odkryte przez 30minut, aż polewa jest rumiane.
Podawać na gorąco lub na ciepło.
Uwaga: ilość składników została proporcjonalnie zwiększona w tym odcinku.