Leniwe Chiles Rellenos
Lazy Chiles Rellenos jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, ser Monterey jack, pieczone, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Leniwe Chiles Rellenos, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Wymieszać jajka, mleko, sól, pieprz, papryka i cayenne.
Pokrój chili na pół i dodaj jedną warstwę chili na dnie naczynia do pieczenia 9 x 13 cali.Top chilli z połową startego sera.Powtórz z kolejną warstwą chili i kolejną warstwą sera.
Wlać mieszaninę jajek na całej górze.
Umieść w większym naczyniu do pieczenia lub obramowanej blasze do pieczenia.
Wlać 1/2 cala wody i piec przez 35 do 45 minut, lub do całkowitego zestawu.
Pokroić w kwadraty i podawać z ciepłymi tortillami kukurydzianymi!