Parmezan Kaiser Rolls
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, niehydrogenated warzyw skracanie, białka jaj, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Parmezan Kaiser Rolls, Kaiser Rolls, oraz Kaiser Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce miksera stojącego wyposażonego w hak do ciasta rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Odstawić do pęcherzyków mieszaniny, o 10 protokół. (Jeśli mieszanina nie pęcherzyków, albo ciecz nie była w odpowiedniej temperaturze lub drożdże są stare.)
Dodać 1 1/2 szklanki mąki, 1/4 szklanki parmezanu, sól, cukier, i skrócenie do mieszaniny drożdży i mieszać na małej prędkości, aż tylko połączone.
Dodać 1 białko jaja i wymieszać, aż do całkowitego wchłonięcia.Po uruchomieniu miksera powoli posypuj pozostałą mąkę po kilka łyżek na raz, aż ciasto oderwie się od boków miski w jednej masie, około 5 minut. Kontynuuj mieszanie ciasta, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 do 10 minut więcej.Lekko olej dużą miskę z 1 łyżeczką oleju roślinnego.
Umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotnym ręcznikiem i odstawić do podwojenia rozmiaru, około 1 godziny. Tymczasem blachę do pieczenia posmarować pozostałymi 2 łyżeczkami oleju i odstawić.Po wyrośnięciu ciasta rozwałkuj je i odwróć na czystą powierzchnię. Podzielić ciasto na 6 sztuk (Każdy około 4 1/2 uncji) i kształt na 12-calowy ropes.To uformuj rolkę, zawiąż jedną linę w luźny węzeł; chcesz 3-calowe "ogony" po obu stronach węzła. Weź ogon, który jest na górze, owinąć go pod węzłem, a następnie popchnąć go przez środkowy otwór. Przenieś drugi ogon na szczyt węzła i popchnij go przez środkowy otwór. Uformowana rolka będzie wyszukanym węzłem, który będzie wyglądał tak samo na górze i na dole. Powtórz, aby utworzyć 6 rolek.
Miejsce rolki o 3 cale od siebie na naoliwionej blachy do pieczenia, przykryć wilgotnym ręcznikiem, i niech wzrosnąć, aż puffy i o 1 1/2 razy większe, o 45 protokół. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż jeden stojak na środku, a drugi na dole.
Umieść metalową blachę do pieczenia na Dolnym stojaku.
Pozostałe białko wymieszać z zimną wodą w małej misce, aż do równomiernego połączenia.
Wierzch bułki umyć jajkiem, posypać równomiernie makiem i pozostałą 1 łyżką parmezanu, i umieścić na blasze do pieczenia.
Umieść kostki lodu na rozgrzanej blasze do pieczenia i natychmiast umieść blachę do pieczenia z rolkami na górnym stojaku.
Piec, aż złoty i temperatura wewnętrzna osiągnie 190 ° F, około 20 minut.
Przenieś rolki do stojaka z drutu, aby ostygły przez co najmniej 30 minut.