Ugotuj książkę: ravioli ze słodkich ziemniaków w rosole serowym
Ugotuj książkę: ravioli ze słodkich ziemniaków w bulionie serowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 365 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz 5 przypraw w proszku, masło, znikomą ilość oliwy z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: ravioli z cytryną i kozim serem, Ugotuj książkę: Wafle ze słodkich ziemniaków, oraz Ugotuj książkę: pralinki ze słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. ziemniaki posmarować olejem, posypać solą i białym pieprzem i zawinąć pojedynczo w folię aluminiową.
Piec przez 1 godzinę, lub do bardzo miękki.
Słodkie ziemniaki pokroić na połowę i miąższ wrzucić do miski.
Dodaj miód, pięć przypraw w proszku i dużą szczyptę soli. Wymieszaj, aby połączyć, a następnie posmakuj i dostosuj w razie potrzeby.
Przygotuj swoją stację do produkcji makaronu: miskę nadzienia ravioli, stos owijek wonton, deskę do krojenia do pracy, małą miskę wody (do zapieczętowania ravioli) i blachę do pieczenia wyłożoną pergaminem lub folią. Włóż łyżeczkę nadzienia do środka skóry wontona, zanurz palec w misce z wodą i użyj go do zwilżenia krawędzi skóry wontona, a następnie złóż opakowanie zamknięte, szczypając krawędzie, aby je uszczelnić.
Połóż ravioli na blasze do pieczenia i powtarzaj, aż wszystkie będą nadziewane. Ravioli można użyć od razu lub zamrozić na blasze do pieczenia. (Po zamrożeniu ciała stałego przenieść je do torby zamrażarki lub innego pojemnika i przechowywać przez okres do miesiąca.)
Masło rozpuścić w szerokim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj liście szałwii i gotuj je przez minutę, aż będą aromatyczne.
Dodać bulion serowy, doprawić szczyptą soli i kilkoma skrętkami białego pieprzu, i doprowadzić na wolnym ogniu.
Upuść ravioli do garnka z osoloną wodą; powinny one bob do powierzchni garnka w ciągu około 3 minut.
Usuń ravioli z wody i podzielić między miski do serwowania. Kadzi filiżankę lub tak bulionu do każdej miski i udekorować rozpraszaniem szalotki.
Połącz skórkę (suche zewnętrzne pół cala lub tak z twardego sera) dla dobrej wielkości kawałek Pecorino Romano (lub parmezan lub dowolny ser tarcia) z kwartą wody i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, lub tak długo, jak można. Odcedzić i używać,lub przechowywać go & mdash: do tygodnia w lodówce lub przez miesiące w zamrażarce.