Parmezan Crusted Dinner Rolls
Bułeczki z parmezanem wymagają ok. 5 godzin i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. 367 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto chlebowe, parmezan, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwy Parmezan-Crusted Fish Dinner, Parmezanowe Roladki Obiadowe, oraz Roladki obiadowe z parmezanem i cebulą.
Instrukcje
Posmaruj 12 filiżanek muffinek.
Umieść parmezan w płytkiej misce.
Rozmrożone ciasto chlebowe pokroić na 12 kawałków, następnie każdy kawałek pokroić na 3 kolejne kawałki, w sumie 3
Zwiń każdy kawałek w kulkę i zanurz w roztopionym maśle.
Delikatnie wciśnij kulkę ciasta z masłem do parmezanu.
Umieść 3 powlekane kulki w każdej przygotowanej filiżance muffin.
Przykryć lekką szmatką i odstawić w ciepłe miejsce (80 do 95 stopni F (27 do 35 stopni C)), aż podwoi się w objętości, 5 do 7 godzin, w zależności od temperatury pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 20 do 25 protokół.