Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 12g białka, oraz 35 g tłuszczu. Mieszanka sałaty, chleb, pomidory koktajlowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łopatka wieprzowa wolno gotowana z pomidorkami Cherry, Ugotuj książkę: Kiełbasa wieprzowa Spiedini z Bocconcini i pomidorkami koktajlowymi, oraz Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pomidory koktajlowe przyprawiamy 1/2 łyżeczki soli i wrzucamy do sitka lub durszlaka ustawionego nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić na co najmniej 20 minut. Wyrzucić płyn do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Tymczasem podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Brzuch wieprzowy sezon z solą i pieprzem i gotować, przewracanie często, aż rumiane z obu stron i gotowane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Brzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Po jednej stronie każdej kromki chleba rozprowadzić równomierną warstwę majonezu i doprawić szczyptą soli i pieprzu. Sałatę, plastry brzuszka wieprzowego i pomidory koktajlowe równomiernie podzielić na 4 plastry, a następnie każdą z nich ułożyć kromką chleba, majonezem-bokiem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Brzucha Wieprzowego
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki