Parmezan-Babeczki Z Chleba Kukurydzianego
Parmezan-kukurydziane babeczki chlebowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, parmezan, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 31%. Podobne przepisy to Parmezan-Babeczki Z Chleba Kukurydzianego, Parmezan-Babeczki Z Chleba Kukurydzianego, oraz Parmezan Kukurydziane Muffinki.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki i mąki kukurydzianej do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć maślankę, olej i białka; dodać do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Ciasto łyżka do 10 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie serem.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku.
Natychmiast wyjmij muffinki z patelni; umieść na drucianym stojaku.