Paprykarz Wieprzowy Wolnowar
Przepis powolny Cooker wieprzowina Paprikash może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 8 godzin. To danie główne ma 467 kalorii, 57g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rosół z kurczaka, sól koszerną, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sunday Slow Cooker: Pork Paprikash, Slow Cooker Beef Paprikash, oraz Sunday Slow Cooker: Prosta Wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę obficie przyprawić solą i pieprzem i wstawić do wolnej kuchenki.
Dodaj paprykę, kminek, cebulę, czosnek, paprykę czerwoną, bulion, ocet, sos Worcestershire, pastę pomidorową i tymianek i wymieszaj, aby połączyć. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Włącz niskie i gotować 8 do 10 godzin, do miękkości. Odrzuć tymianek. Mięso rozdrobnić, dodać kwaśną śmietanę i wymieszać do połączenia. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Podawać na wierzchu makaronu jajecznego.