Papryka pieczona z czosnkiem, bazylią i pomidorami
Papryka pieczona z czosnkiem, bazylią i pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz paprykę, czosnek, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona papryka faszerowana pomidorami koktajlowymi, cebulą i bazylią, Pieczona papryka faszerowana pomidorami koktajlowymi, cebulą i bazylią, oraz Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Smar 9x13 cala naczynia do pieczenia z oliwą z oliwek aromatyzowane gotowania sprayu.
Umieść połówki papryki otwarte do góry w przygotowanym naczyniu do pieczenia. W średniej misce, wymieszać pomidory koktajlowe, bazylia i czosnek. Wypełnij każdą połowę pieprzu garścią tej mieszanki. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku, następnie wyjąć folię aluminiową i kontynuować pieczenie przez dodatkowe 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać octem ziołowym. Są one równie dobre podawane na ciepło lub na zimno.