Need a danie główne Wegetariańskie? Papryka makaron wrzucić z jarmużu może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 163 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, oliwę z oliwek, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kale Makaron Toss, Trzy-Pieprz Makaron Toss, oraz Papryka-Makaron Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Wymieszaj czerwoną paprykę, żółtą paprykę, jarmuż i czosnek. Doprawić bazylią, pieprzem cayenne, solą i czarnym pieprzem. Gotować, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pieprz Cayenne
Papryka żółta
Papryka Czerwona
Warzywa
Czosnek
Bazylia
Jarmuż
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
W dużej misce, wrzucić gotowanego makaronu z mieszaniny patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego