Papryka i suszone morele Chutney

Papryka i suszone morele Chutney
Papryka i suszone morele Chutney może być tylko przyprawa szukasz. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 73 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu jabłkowego, cebula, papryka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Papryka i suszone morele Chutney, Red Capsicum Chutney-Chutney Z Czerwonej Papryki, oraz Chutney Z Suszonych Moreli.

Instrukcje

1
Doprowadzić wszystkie składniki do wrzenia w niereaktywnym rondlu 2-quart, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż Chutney jest zagęszczony, ale nadal saucy, o 50 protokół. Schłodzić chutney, odsłonięty, następnie schłodzić, przykryć, mieszając od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny (aby umożliwić rozwój smaków) i do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn