Papryka i suszone morele Chutney
Papryka i suszone morele Chutney może być tylko przyprawa szukasz. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 73 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu jabłkowego, cebula, papryka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Papryka i suszone morele Chutney, Red Capsicum Chutney-Chutney Z Czerwonej Papryki, oraz Chutney Z Suszonych Moreli.
Instrukcje
Doprowadzić wszystkie składniki do wrzenia w niereaktywnym rondlu 2-quart, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż Chutney jest zagęszczony, ale nadal saucy, o 50 protokół. Schłodzić chutney, odsłonięty, następnie schłodzić, przykryć, mieszając od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny (aby umożliwić rozwój smaków) i do 1 tygodnia.