Pappardelle z kiełbasą i nasionami kopru włoskiego bolognese

Pappardelle z kiełbasą i nasionami kopru włoskiego bolognese
Pappardelle z kiełbasą i nasionami kopru włoskiego bolognese może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 29g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.38 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Ten przepis z BBC Good Food wymaga parmezanu, ząbków czosnku, szalotki i oliwy z oliwek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantna kiełbasa Bolognese z Pappardelle, Kiełbasa i nasiona kopru włoskiego Ragu, oraz Pappardelle alla Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj kiełbaski w skórkach na patelni z wodą przez 10 minut. Lekko ostudzić, następnie odciąć skórki i wyrzucić, a mięso drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie rozgrzać nieprzywierającą patelnię i przez minutę tostować nasiona kopru włoskiego, aby wydobyć ich smak. Wrzucić nasiona na talerz, następnie dodać olej na patelnię i smażyć szalotki lub cebulę i czosnek przez około 5 minut, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać posiekane kiełbaski, czerwone wino, pomidory i pomidory czyste i gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub tak, aż pomidory gotowane w dół do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Makaron odsączyć, odstawić na patelnię i wsypać sosem z nasionami kopru włoskiego, parmezanem i natką pietruszki. Rozdaj dodatkowy parmezan przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn