Pappardelle z cukinii z pieczonym pomidorem Vinaigrette, rukolą i serem Feta
Pappardelle z cukinią z pieczonym pomidorem Vinaigrette, rukolą i serem Feta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz fetę, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Pappardelle z pieczoną dynią zimową, rukolą i orzeszkami pinii, Pieczona cukinia z hummusem, rukolą, kozim serem i migdałami, oraz Grillowana cukinia z sosem pomidorowo-oliwkowym i serem Feta.
Instrukcje
Aby dressing, w małej misce wymieszać ocet, musztardę, miód i sól.
Ubij 3 łyżki oliwy z oliwek. Doprawić skórką i pieprzem.
Używając mandoliny, pokroić cukinię wzdłuż na 1/8-cala grubości Pappardelle obracając cukinię i krojenie na 4 stronach tylko do nasion w centrum są osiągane. Odrzuć centra.
W małej misce połączyć czosnek, tymianek, rozmaryn i papryka z pozostałą łyżką oliwy z oliwek.
Rozłóż plasterki cukinii na dużej blasze do pieczenia i posmaruj je mieszanką czosnku. Broil przez 3 minuty, aż jasnobrązowy.
Pomidory cherry posmarować pozostałą mieszaniną czosnku w misce.
Umieścić je na innym blasze do pieczenia i dusić na 1 do 2 protokół lub do niektórych skórek pop i pomidory lekko karmelizowane.
Umieścić rukolę w misce i top z cukinią i pomidorami.
Posypać fetą i oliwkami na wierzchu i podawać.