Pann Bagnat może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 308 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz tunan w wodzie, bagietkę, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pan Bagnat, Pan Bagnat, oraz Pan Bagnat.
Instrukcje
1
Połącz tuńczyka, oliwki, cebulę, anchois, musztardę, pietruszkę, kapary, ocet i olej w misce, za pomocą widelca, aby rozbić kawałki tuńczyka. Pomidora i sałatę podzielić na 4 dolne kawałki bagietki; każdy z plastrów przełożyć 1/4 mieszanki tuńczyka. Kanapki przykryć pozostałymi kawałkami chleba; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
Bagietka
Sałata
Musztarda
Pietruszka-nać
Ocet
Kapary
Oliwki
Pomidor
Chleb
Cebula
Tuńczyk
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego