Pann Bagnat

Pann Bagnat
Pann Bagnat może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 308 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz tunan w wodzie, bagietkę, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pan Bagnat, Pan Bagnat, oraz Pan Bagnat.

Instrukcje

1
Połącz tuńczyka, oliwki, cebulę, anchois, musztardę, pietruszkę, kapary, ocet i olej w misce, za pomocą widelca, aby rozbić kawałki tuńczyka. Pomidora i sałatę podzielić na 4 dolne kawałki bagietki; każdy z plastrów przełożyć 1/4 mieszanki tuńczyka. Kanapki przykryć pozostałymi kawałkami chleba; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
BagietkaBagietka
SałataSałata
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
KaparyKapary
OliwkiOliwki
PomidorPomidor
ChlebChleb
CebulaCebula
TuńczykTuńczyk
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Self

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn