Królik z Panko i musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 65g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz panko, musztardę dijon, króliki do smażenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Panko-i Musztardowy Królik, Panko Crusted Miód Musztarda Łosoś, oraz Panko Crusted Miód Musztarda Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 260°. W średniej misce, ubij razem masło i musztardę. W dużej misce, wrzucić razem panko i tymianek.
Kawałki królika przyprawić solą i pieprzem. Używając pędzla do ciast, obficie wymieszaj 1 kawałek z musztardą, a następnie zanurz w mieszaninie panko i wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mięso Królicze
Musztarda
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
3
Przenieść do dużych obręczy blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kawałkami, używając 2 blach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Kawałki skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
5
Piec 15 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Piec, aż skórka będzie złoty i soki uruchomić jasne, gdy mięso jest kłute widelcem, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Chociaż królik jest często porównywany do kurczaka pod względem metod i czasów gotowania, należy uważać, aby go nie rozgotować. W przeciwieństwie do kurczaka, idealnie ugotowane mięso królicze powinno być nadal bardzo lekko różowe w pobliżu kości.