Chili homar jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka baby bok choy, rosół z kurczaka, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wytarte na sucho żeberko z homarem Chili, Homar Dr. BBQ z masłem Chili-limonkowym, oraz Grillowany homar z kremowym Chili Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku z wrzącą wodą, gotować dziecko bok choy, aż będzie jasnozielony, o 1 minutę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś bok choy na dużą blachę do pieczenia i osusz papierowymi ręcznikami. Przykryć blachę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Doprowadzić garnek wody z powrotem do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj homary i gotować, aż będą jaskrawoczerwone na całym, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4
Przenieś homary do innego dużego obramowanego blachy do pieczenia i lekko ostudzić. Przekręć ogony z ciał homara; złamać pazury i kostki i usunąć mięso. Za pomocą nożyczek przeciąć spód łusek ogona i usunąć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżka Suszonej Marsali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Nożyczki Kuchenne
5
Usuń i odrzuć ciemne żyły jelitowe; pokrój ogony na 2-calowe kawałki. Ułóż mięso homara na blasze do pieczenia, przykryj zwilżonym ręcznikiem kuchennym, a następnie przykryj szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Piec pokryte homara i baby bok choy przez około 7 protokół, lub do ogrzania przez. Mięso homara ułożyć na półmisku, ułożyć obok niego bok choy i udekorować paseczkami czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki). Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.