Panini Z Tuńczykiem

Panini Z Tuńczykiem
Panini z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 690 kalorii, 36g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ser provolone, majonez rzepakowy, boczek cięty w środku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tunan i Gruyere Panini, Panini Z Tuńczykiem Śródziemnomorskim, oraz Włoskie Panini Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w średniej misce, dobrze mieszając, aby płaszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ułożyć 4 kromki chleba na płaskiej powierzchni; każdą kromkę chleba ułożyć 1 plasterkiem sera. Podzielić mieszaninę tuńczyka równomiernie między kromki chleba; top każdej porcji z 1 pozostałą kromkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
TuńczykTuńczyk
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Lekko posmarować kanapki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Miejsce kanapki na patelni; top z innym ciężkim patelni. Gotować 3 protokół z każdej strony lub do lekko rumiane (pozostawić patelnię na kanapki, jak gotować).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn