Panini z podwójnym serem wołowym
Przepis na panini z podwójnym serem i wołowiną można przygotować w około 30 minut . Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja zawiera 601 kalorii , 29 g białka i 40 g tłuszczu . Za 2,54 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli macie pod ręką cebulę, serek provolone, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możecie to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 42% . Ten wynik jest dobry. Makaron z wołowiną z podwójnym serem , makaron z wołowiną z podwójnym serem i quiche z serem z podwójnym bekonem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj majonez, ser pleśniowy, chrzan i pieprz; odłożyć na bok. Na dużej patelni podsmaż cebulę na oleju, aż będzie miękka.
Rozsmaruj mieszaninę majonezu po jednej stronie każdej kromki chleba. Na czterech plasterkach ułóż jeden kawałek sera, dwa plasterki pieczonej wołowiny, podsmażoną cebulę i kolejny kawałek sera; posypać pozostałym chlebem.
Posmaruj masłem obie strony kanapek. Gotuj na urządzeniu do panini lub na grillu przez 2-3 minuty lub do momentu, aż chleb się zarumieni, a ser roztopi.