Panfried Red Snapper z masłem Chipotle
Panfried Red Snapper z masłem Chipotle jest pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 403 kalorie, 36g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka snapper, sól, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Panfried Red Snapper Z Masłem Chipotle, Zapiekany Lucjan z masłem Chipotle, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mash razem masło, chipotles do smaku, sos adobo, i sól widelcem do wymieszania.
Rybę osuszyć i każdy filet pokroić na pół w poprzek, następnie doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż mąkę na talerzu i pogłębiaj ryby, strącając nadmiar.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie panfry ryby, strony skóry się pierwszy, w partiach, obracając raz, aż rumiane i tylko gotowane przez, 4 do 6 protokół.
Przenieść jako gotowane z łopatką szczelinową do płyt i dodać więcej oleju do patelni w razie potrzeby. Top ryby z dollops chipotle masła.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.