Pancho Villa Baked Tilapia
Pancho Villa pieczone Tilapian jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 579 kalorii, 94g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $9.65 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, świeżo pomidory, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Pancho Villa Baked Tilapia, Pico de Gallo Pancho, oraz Gnocchi ziemniaczane Villa Valentina.
Instrukcje
Pokryć 4 (8x10 cali) kawałki folii aluminiowej z oliwą z oliwek i środkowymi filetami.Łyżka pokrojone w kostkę pomidory z sokami nad rybą i zrobić to samo z chili.
Posypać sokiem z limonki i kolendrą.
W razie potrzeby dodać posypkę solą i pieprzem.Zamknąć i zamknąć opakowania foliowe i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec przez około 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio